Meniu

Inchideri perimetrale

INCHIDERI PERIMETRICE


Indiferent de anotimp si conditii meteorologice, am gandit pentru dumneavoastra si spatiile pe care doriti sa le amenajati inchideri perimetrale de diferite tipuri, dimensiuni si structuri.

Solutiile Royal Pergola asigura functionalitate, intreg mecanismul fiind adaptat tipului de cladire vizat, asigurand izolatia necesara oricarei constructii.

 

Balustrada sticla

Orice priveliste merita admirata, siguranta trebuie insa garantata in special pentru spatiile aflate la inaltime.

Fatade si acoperis sticla

Indiferent ca vorbim de fatadele cladirilor sau chiar de acoperisurile acestora, sticla poate reprezenta un element extraordinar de frumos si elegant pentru dumneavoastra.

Protectie fatada sticla

In cazul in care doriti sa decorati fatada cladirii dumneavoastra dupa modelul celor mai noi exterioare, puteti apela cu incredere la protectiile din sticla din gama Royal Pergola.

Scari, pardoseli sticla

Fie ca vorbim de pardoseala sau scari interioare, pasii dumneavoastra pot fi vazuti intr-o lumina pozitiva, vesela si plina de modernitate.

Elemente design sticla

Imagini splendide intr-un design atragator, prin asta se evidentiaza elementele de sticla din oferta noastra.

Personalizare sticla

Royal Pergola pune la dispozitia companiilor, si nu numai, posibilitatea de a personaliza usile de sticla cu diverse inscrisuri, sigle, logo, etc.

Sticla LED

Sticla LED poate oferi oricarui spatiu si decor o nota incredibil de fascinanta, un sentiment de veselie si o admosfera extrem de placuta.

Usi automate sticla

Usile automate din sticla sunt preferatele spatiilor comerciale, transparenta si mobilitatea cu care putem intampina clientii se poate face usor si simplu datorita usilor automate din sticla.

Usi sticla interior

Transparenta, caldura si ospitalitatea sunt atributele principale ale usilor din sticla. Usile din sticla pot fi adaptate oricarui tip de spatiu, sunt practice si permit luminii sa rasfete toate chipurile.

Prisma MTS

Acest model de inchidere perimetrica este foarte des intalnit in zonele de relaxare, centre spa, zone de munte sau de mare, unde fiecare persoana poate simti natura mai aproape prin privelisti deosebite.

Prisma

Elementele de sticla din gama Primsa sunt foarte stabile, pot acoperi spatii comerciale sau rezidentiale considerabile si sunt un adevarat model de modernitate si adaptabilitate la ultimele tendinte in domeniul amenajarilor.

Inchideri perimetrice mobile

Cand vorbim de inchideri perimetrice se poate indeplini inclusiv criteriul mobilitatii, al libertatii de miscare in spatiul amenajat.

Cerere oferta