Meniu

Pergole retractabile

Pergolele retractabile reprezinta sisteme complet echipate pentru a asigura umbra si protectia necesara oricarei terase. Pergolele pot acoperi suprafete mari de exterior si sunt adaptabile celor patru anotimpuri.

Gama noastra de pergole retractabile cuprinde produse de diferite dimensiuni, tesaturi si culori, copertinele ofera protectie impotriva razelor solare, sunt impermeabile iar materialele folosite in structura asigura stabilitate indelungata.

Produsele sunt certificate ISO 9001 si ISO 14001 iar specialistii nostri va pot pune la dispozitie servicii complete de analiza, proiectare, montaj si mentenanta de specialitate. 

Pergola restaurant

Pe toata perioada verii, terasa restaurantului dumneavoastra este protejata cu ajutorul unei pergole retractabile realizate la cele mai inalte standarde de calitate.

Pergola bar

Pe plaja, in oras sau la munte, barul dumneavoastra poate fi imbunatatit si poate oferi clientilor posibilitatea de a se bucura de priveliste la adapostul sigur al unei pergole retractabile.

Pergola gradina

Pergola de gradina este o structura rezistenta pe tot parcursul celor patru anotimpuri si ofera tuturor bucuria de a participa la activitati in aer liber.

Pergola piscina

In sezonul estival este momentul cand trebuie sa luam toate masurile impotriva razelor puternice ale soarelui. Puteti obtine un confort optim cu ajutorul unei pergole pentru piscina.

Pergola balcon

Solutia unei pergole pentru balcon este una sigura, de calitate si de durata.Pergola poate fi realizata fix pe profilul imobilului dumneavoastra.

Pergola terasa

Indiferent de anotimp va propunem modele deosebite de pergola pentru terasa pentru a putea fi complet protejati de soare, ploaie, vant sau alte intemperii.

Pergola cafenea

Cu mult rafinament si utilitate maxima pergola pentru cafenea aduce cu sine confort, ambient placut si da tonul relaxarii alaturi de prienteni sau familie.

Pergola hotel

Solutiile pentru hoteluri reprezinta concepte integrate cu pergole retractabile, sticla securizata si alte accesorii ce ofera posibilitatea acestora de a iesi in evidenta.

Pergola retractabila - Nyfan Jumbo

Este cel mai solid sistem de pergola retractabila din aluminiu si suprafata PVC propus pentru acoperirea suprafetelor mari.

Pergola retractabila - Nyfan Round

Pergola retractabila Round este un sistem de plafon mobil, alcatuit din tesatura din aluminiu si PVC pentru protectia in aer liber.

Pergola retractabila - Nyfan Sky Light

Este un sistem usor de pergola retractabila din aluminiu si suprafata PVC.

Pergola retractabila - Nyfan Sky Motion

Este un sistem de pergola retractabila din aluminiu si suprafata PVC pentru acoperirea spatiului exterior.

Pergola retractabila - Nyfan Sky Bridge

Este un sistem de pergola retractabila din aluminiu si suprafata PVC pentru acoperirea spatiului exterior.

Pergola retractabila - Nyfan Jamaica

Pergola retractabila Jmaica este un sistem mobil de tavan compus din tesatura din aluminiu si PVC pentru protectie exterioara.

Cerere oferta