Meniu

Balustrada de sticla – claritate si calitate

Prin definitie, sticla reprezinta materialul “transparent” utilizat in numeroase domenii. Pornind de la cel alimentar si pana la domeniul constructiilor, sticla denota claritate, este un material relativ usor de utilizat si transformat, din ce in mai des utilizat pentru imbunatatirea aspectului interior si exterior al caselor/spatiilor comerciale.

Datorita proprietatilor sale, sticla poate fi colorata prin adaugarea unor saruri minerale, sau pictata, poate fi modelata si poate crea o atmosfera frumoasa si relaxanta datorita perspectivelor pe care ni le ofera.

Inchideri perimetrale cu sticla

Dezvoltata la scara larga, industriala, sticla este renumita si pentru claritate si capacitatea de a reflecta si transmite lumina fara a o dispersa. Din acest motiv, multe spatii comerciale, in dorinta de a-si etala cat mai frumos produsele si de a iesi cat mai mult in evidenta, apeleaza la inchiderea perimetrala cu sticla. 

Este cea mai buna forma de publicitate, cel mai rapid si direct marketing, cel mai bun contact intre clienti si businessul tau, cel mai transparent mod de a arata cat esti de bun si performant.

Dincolo de aspectul practic, sticla poate fi imbunatatita cu sisteme de iluminat, cu LED, si poate aduce un plus de culoare si rafinament oricarui spatiu.

Balustrada din sticla

Nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii, detaliile trebuie sa defineasca produsul, sa-l aduca la o crestere cantitativa si calitativa, sa incerce sa atinga perfectiunea.

Eleganta si rafinamentul balustradei de sticla aplica pana in cele mai mici detalii calitatea nepretuita a luminii si desavarseste un ambient placut, relaxant, incantator.

Sigur, cand ne gandim la sticla, luam in calcul si fragilitatea ei. Insa, datorita tehnologiei si stiintei, puterile sale si durabilitatea in timp au crescut considerabil.

Standardele si normele tehnologice au sporit structurile din sticla, permitand realizarea celor mai frumoase si mai variate modele de balustrada.

Balustrada din sticla poate reprezenta o solutie atat pentru interioare, cat si pentru exterioare, atunci cand ne dorim un spatiu definit de personalitate, eleganta si modernism. Coerenta deciziilor tale devine, astfel, mai transparenta ca niciodata! 

 


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Cerere oferta