Meniu

Despre Royal Pergola

Detalii despre compania Royal Pergola

 

Compania Royal Pergola este specializata in proiectarea si executarea de constructii de tip pergolaRoyal Pergola este unic distribuitor autorizat in Romania al companiilor NYFAN & TENCATE Greece, PRISMA GLASS Greece si ROUCHOTAS TEAK Greece. Produsele noastre sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate si cu design complex.

Detinem o experienta de doua decenii in domeniu, cu proiecte realizate pe toate insulele arhipelagului grecesc. Produsele si serviciile noastre respecta cele mai inalte standarde de calitate, anduranta si fiabilitate si reflecta in totalitate o linie moderna imbinata cu eficienta si bun gust.

PROIECTE REALIZATE ATAT IN DOMENIUL HORECA CAT SI IN DOMENIUL REZIDENTIAL.

Personal specializat si pregatit sa ofere cele mai bune solutii in timpul cel mai scurt .Toate produsele noastre au certificate de calitate si respecta normele de mediu in vigoare (ISO 9001, ISO 14001). 

Aceste standarde ofera companiei noastre posibilitatea asigurarii de garantii: – 5 ani pentru suprafata PVC si aluminiu, – 2 ani garantie de buna functionare a motorului. Oferim si service competent si de specialitate dupa expirarea garantiei.

Cerere oferta