Meniu

Cabine de dus alese inteligent!

Dusurile rapide si reconfortante au intrat in rutina noastra zilnica. Acestea dau un start bun zilei si ne relaxeaza ca nimic altceva seara, inainte de culcare. Indiscutabil, dusurile de orice fel, calde, mai reci, fierbinti, sunt indispensabile igienei noastre corporale si tonusului pe care il avem. Din acest motiv, dezvoltatorii de instalatii sanitare au gandit solutii variate care sa-l ajute pe omul modern si activ sa beneficieze de confortul si eficienta unor cabine de dus croite dupa chipul si asemanarea nevoilor pe care le avem, in functie de spatiul disponibil si de aspectul dorit pentru baia noastra.

Cabinele de dus, de calitate daca:

1. Nu iti curge apa prin toata baia, adica toate elementele de imbinare ale cabinei de dus se inchid etans!

2. Sticla este securizata si ai de unde alege: transparenta, fumurie, semiopaca sau serigrafiata, mai subtire (de la 33 mm) sau mai groasa (pana la 8 mm). Tratarea sticlei anti-calcar se inscrie in lista elementelor calitative de care este bine sa tii cont.

3. Iti ofera siguranta, respectiv podeaua cabinei de dus este antiderapanta, iar rama peretilor de sticla este rezistenta la eventuale socuri.

Cabinele de dus, populare pentru ca:

1. Se inteleg de minune cu spatiile mici, ocupand mai mult loc pe verticala decat pe orizontala si raspund cu succes multitudinii de dorinte si necesitati in materie de accesorii (muzica, masaj, scaun, cadita, etc.).

2. Sunt eco-friendy daca tinem cont de consumul de apa mult redus in raport cu baia facuta intr-o cada.

3. Sunt mai usor de utilizat de catre persoanele varstnice sau cu deficiente locomotorii.

Cabinele de dus, variate si echipate!

DUPA TIPOLOGIE:

1. Cabina de dus 2in1 (dus+cada). Cabina de dus cu cadita este preferata atat de adeptii dusurilor rapide, cat si de cei ai bailor lungi si tihnite. In al doilea caz, optiunea pentru o cadita inalta, eventual dotata si cu suport pentru sezut, va satisface exigentele in materie de rasfat prelungit in baie.

2. Cabina de dus fara cadita, perfecta pentru dusuri rapide, reconfortante si practice.

DUPA SISTEMUL DE DESCHIDERE/INCHIDERE (cele mai populare):

1. Cabine de dus cu usi batante a caror avantaj rezulta din faptul ca apa de pe ele nu se scurge in exterior cand le deschizi - (atentie la pozitionarea corecta a cabinei de dus astfel incat sa existe suficient spatiu pentru deschiderea acestora).

2. Cabine de dus cu usi glisante avantajoase datorita economiei de spatiu si scurgerii apei in zona de dus.

3. Cabine de dus cu usi pivotante avantajate de un sistem simplu de deschidere spre exterior, fapt ce ofera un spatiu mai generos la intrarea in cabina.

DUPA FORMA:

1. Cabine de dus dreptunghiulare

2. Cabine de dus patrate

3. Cabine de dus semirotunde

4. Cabine de dus pe colt

5. Cabine de dus asimetrice

6. Cabine de dus tip walk-in (usi de dus simple prevazute cu rama de montare si prag de stopare a scurgerii apei in afara dusului. Celelalte trei laturi ale cabinei sunt delimitate de peretii baii. Pentru acest tip de cabina este necesara achizitionarea structurii de hidroizolatie care va etanseiza cabina de dus de peretii incaperii).

DUPA TIPUL DE MONTAJ:

1. Cabine cu montaj in nisa

2. Cabine cu montaj pe colt sau paravane de sticla cu montaj pe cada

DUPA ACCESORII SI DOTARI:

1. hidromasaj 

2. scaun sau un loc special pentru sezut

3. radio

4. telefon 

5. lumini

6. rafturi si etajere pentru suport

7. dusuri mobile si fixe

La Royal Pergola gasesti cele mai noi modele de cabine de dus, dotate cu sisteme complete de functionare, foarte practice si rezistente, pentru ca tu sa te bucuri in voie de revigorantul dus al zilelor noastre intr-un spatiu intim, igienic si armonios!


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Cerere oferta