Cinci reguli de aur pentru o pergola retractabila, garantate si respectate de Royal Pergola

Pergola retractabila este renumita in toata lumea si din ce in ce mai des utilizata si la noi in Romania. Fie ca vorbim de spatii rezidentiale sau comerciale necesitatea de a avea o pergola la balcon, terasa, gradina, etc. a devenit o conditie esentiala atat pentru confort sporit cat si pentru un design exterior atragator. In acest demers, de achizitionare a unei pergole, este necesar sa ne putem baza pe specialisti si parteneri de incredere. Royal Pergola va pune la dispozitie, prin intermediul acestui site, servicii complete in amenajarea spatiului dumneavoastra cu pergole retractabile. Mai jos regasiti cinci conditii esentiale de care tinem cont mereu in vederea obtinerii pergolei perfecte:
 
1. Producatori renumiti, certificati in acest domeniu
Experienta si expertiza in realizarea si producerea de pergole retractabile ne-a condus la selectarea cu atentie a partenerilor nostri, de aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu un producator celebru NYFAN & TENCATE Greece ce activeaza de 50 de ani pe aceasta piata.
 
2. Calitate superioara in materialele folosite pentru pergole
Materialele de calitate sunt necesare pentru a asigura protectia si durabilitatea. Proprietatile materialelor folosite in gama produselor noastre sunt: rezistenta la foc, deteriorare, rupere sau greutate ridicata, protectia impotriva razelor UV, suprafata PVC solida, materiale rezistente la temperaturi de -40 grade pana la +70 grade.
 
3. Garantie oferita la produsele din gama noastra
Royal Pergola se mandreste cu un portofoliu de clienti vast si realizat in mai bine de doua decenii, fapt pentru care a atras certificarea produselor si serviciilor oferite de noi cu standarde ISO si posibilitatea de a oferi clientilor nostri garantie de pana la cinci ani pentru suprafetele din PVC si aluminiu si de pana la doi ani pentru buna functionare a motoarelor.
 
4. Design modern, stilat si adaptat nevoilor contemporane
Varietatea formelor si a modelelor de pergole ofera posibilitatea unei solutii personalizate pentru fiecare beneficiar in parte. Sistemul de retractare poate fi ales de client, motorizat sau nu, copertinele pot fi cu diverse grade de inclinare, pergolele pot avea pereti exteriori, pot fi drepte sau curbate. Noi propunem, dumneavoastra alegeti! Stilul va apartine, noi venim cu solutia practica si realizabila in cel mai scurt timp posibil, iar designul sigur va iesi in evidenta.
 
5. Timp mai mult petrecut alaturi de familie sau prieteni
Sigur, aici nu venim cu solutii stiintifice de dilatare si extindere a timpului sau viziuni futuriste de spargere a barierelor spatiului, dar venim cu garantia ca timpul dedicat relaxarii, detasarii de banalul cotidian, se va prelungi in conditii de protectie maxima si confort sporit.