Meniu

Copertina din sticla - moderna, rezistenta, durabila!

Copertina din sticla reprezinta prima optiune a celor care doresc sa iasa din anonimat si sa ofere unui spatiu personalitatea de care are nevoie pentru a fi usor de reperat, de adapostit,  de admirat. 

In ciuda temerilor, sticla este opusul fragilitatii, motiv pentru care este nelipsita din proiectele arhitecturale de infrumusetare si modernizare, inclusiv in materie de acoperisuri. Sticla intrebuintata la fabricarea copertinelor este caracterizata de rezistenta mecanica, rezistenta la variatii de temperatura si duritate sporita, deci nu exista motive de ingrijorare. Sistemele de prindere a acestor copertine folosesc inox, fier sau aluminiu care, alaturi de conectorii cu o capacitate sporita de extensie, completeaza optim acest mecanism, oferindu-i rezistenta si siguranta dorite.

Pentru ce spatii folosim copertina din sticla?

Fiind eleganta si moderna, copertina din sticla este potrivita locuintelor care pun accent pe latura estetica, atat la interior, cat si la exterior, centrelor comerciale care doresc sa creioneze un univers atractiv pentru clientii lor, inca din zona de intrare, restaurantelor care pot amenaja mult mai eficient spatiul destinat fumatorilor, precum si institutiilor care pot gazdui zona de receptie sau asteptare sub umbrela unei astfel de copertine.

Siguranta copertinelor din sticla este data de calitatea sticlei folosite, de grosimea acesteia, dar si de sistemele care alcatuiesc intregul mecanism. Este de preferat ca la achizitionarea unei astfel de copertine sa va consultati cu specialistii in domeniu. Acestia va pot oferi informatiile necesare legate de dimensiunile disponibile, de calitatea materialelor folosite in confectionare, de siguranta si eficienta pe care o ofera acest produs.

Royal Pergola pune la dispozitia clientilor sai sfaturi avizate in materie de tehnologii si produse create special pentru amenajarea si transformarea oricarui spatiu, din banal si inutil, in special si eficient. De asemenea, echipa tehnica de la Royal Pergola furnizeaza, la cerere, solutii pentru personalizarea proiectelor tale.

De retinut despre copertina din sticla!

Da, este sigura datorita studiilor efectuate si atentiei cu care este confectionata! Da, este eficienta pentru ca actioneaza ca o umbrela protectoare in calea vremii capricioase! Da, este estetica, transparenta fiind cuvantul de ordine! Da, este versatila pentru ca rezista variatiilor de temperatura!

 


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Cerere oferta