Meniu

Descopera principalele caracteristici ale pergolei cu acoperis retractabil!

Sistemul de acoperis retractabil, cunoscut si sub denumirea de pergola, este solutia perfecta pentru toate sezoanele, cu abilitatea unica de a transforma aspectul oricarui spatiu exterior. Atat proprietarii de case, cat si cei de afaceri pot combina utilizarea inovativa a iluminatului si a incalzirii cu acoperisul glisant al unei pergole pentru a crea o atmosfera confortabila in care familia, prietenii sau clientii, se pot bucura de mese in aer liber.

Pergolele cu acoperis retractabil sunt practice si versatile. Acoperisul flexibil poate fi retractat, rapid, printr-o simpla apasare de buton, de la o telecomanda. Intensitatea cu care lumina solara si caldura patrund pe terasa noastra poate fi, astfel, usor reglata si adaptata dorintelor noastre. Mai mult, in sezonul rece, terasa este mai la adapost de vant, ploaie sau intemperii.

Principalele caracteristici ale pergolei cu acoperis retractabil, oferite de Royal Pergola:

1. Durabilitate. Toate sistemele retractabile de acoperis sunt testate in privinta rezistentei la  vant. Corect asamblata si cu inclinatia corespunzatoare, pergola cu acoperis retractabil poate rezista puterii vantului pana la 100-110km/h (echivalenta cu gradul 11 pe scara Beaufort, in conformitate cu standardul european). 

2. Impermeabilitate de 100%, izolatie termica si fonica, rezistenta la foc, datorita materialelor din care este confectionat acoperisul retractabil.

3. Eficienta. Chiar si in momentul cand pergola este inchisa, acoperisul acesteia este mentinut sub tensiune, ceea ce creeaza o suprafata plana care garanteaza evacuarea apei de ploaie, in mod controlat, fara ca aceasta sa se scurga in afara sistemului de captare si drenare.

4. In pas cu tehnologia. Toate sistemele beneficiaza de mod electronic de inchidere si deschidere, prevazut cu doua tipuri de motoare actionate cu telecontrol : SOMFY sau NYFAN.

5. Materiale practice si design atractiv. Fie ca ne referim la ramele permanente din aluminiu, sau la sistemul de prindere suspendat din otel inoxidabil,  gama larga de materiale disponibile, forme si culori, fac din pergola cu acoperis retractabil o alegere inteleapta.

Nu uitati ca designul, de orice fel, nu cunoaste limite. Va sustinem in personalizarea oricarui spatiu cu acele accesorii care va fac viata mai frumoasa si mai placuta.

Solutia potrivita, oricand, chiar aici: www.royalpergola.ro.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Cerere oferta