Meniu

Lista scurta! 5 motive pentru care sa alegi o pergola retractabila automatizata

Secolul vitezei a atras dupa sine nevoia de a fi mereu in contact cu inovatia, cu informatia, cu tehnologia - care nu mai este vazuta ca un moft, ci ca un mod de a trai, de a te misca, de a comunica, de a experimenta. Cum avea sa fie scutita piata pergolelor retractabile de acest indispensabil ready to use? Da, ati ghicit, automatizarea face din pergola retractabila prima optiune in acoperirea unei terase, pentru uz rezidential sau comercial. 

Actionarea manuala este inlocuita cu succes, prin intermediul tehnologiei moderne, de sisteme motorizate de actionare a pergolei retractabile care se manevreaza usor de la panoul de control sau din telecomanda.

Pergole retractabile automate, un pachet integrat de inovatie, calitate, durabilitate, versatilitate:

• Pergola retractabila automata indeplineste cu succes functia de protectie in calea vremii capricioase - vant, ploi, ninsori, soare puternic, fara a fi o bariera in raport cu peisajul aflat in exteriorul terasei. Asigura umbra mult ravnita in zilele toride de vara.

• Suprafata terasei tale, indiferent de dimensiunile pe care le are, poate beneficia de o pergola retractabila pe masura si asta datorita structurii modulare care sustine un astfel de acoperis.

• Cu posibilitatea de a fi actionate atat manual, cat si electric, din telecomanda, pergolele retractabile pot beneficia, la cerere, de accesorii precum: senzori de lumina sau senzori de vant care, in astfel de situatii, vor actiona in mod automat pergola, iar tu vei fi scutit de orice grija sau lipsa de confort.

• Sistemul de iluminare LED face, de asemenea, parte din categoria dotarilor de care poti beneficia odata cu achizitionarea si montarea unei astfel de pergole.

Pergola zilelor noastre. Modele si  materiale, structura!

In materie de modele si materiale gasim: pergole retractabile cu lamele ajustabile ce permit reglarea luminozitatii; pergole retractabile cu panza cu falduri imbracata in PVC care protejeaza impotriva soarelui si a ploii; pergole retractabile cu panza tensionata, cunoscute pentru calitatile sale estetice, dar si practice, protejand suprafata acoperita de soare.

Raportat la structura, aceasta este construita din profile de aluminiu cu rezistenta crescuta la incovoiere, vant, raze UV si incarcatura de zapada. Pergolele automate din aluminiu pot fi atasate pe perete cu sistem de ancorare, pot fi montate pe sistem cu piloni de sustinere de aluminiu sau pe structura de lemn.

Lista scurta a celor 5 motive pentru care alegi o pergola automatizata:

1. Telecomanda sau panoul de control te fac sa detii “fraiele” care regleaza ambientul de pe terasa, in materie de luminozitate sau umbra. Screen-ul pergolei se “conformeaza” comenzilor tale prin coborare, ajustare sau deschidere.

2. Motorul este integrat in sistemul de rulare al copertinei retractabile si actiunea acestuia se desfasoara lejer si silentios. 

3. Mecanismul si materialul textil dureaza mai mult. Motorul se opreste automat cand pergola este perfect intinsa, iar daca intalneste vreun obstacol in timpul desfasurarii, de asemenea, se opreste singur.

4. Design-ul este unul atragator, adaptat oricarui stil arhitectural.

5. Accesoriile compatibile unui astfel de sistem automatizat sporesc confortul, fiind practice, protectoare si usor de montat/ folosit  - intuitive. (Ex: senzorul de soare, de vant, de ploaie/ sistemul de iluminare LED sau cel de reglare a intensitatii luminii).

Royal Pergola ofera clientilor sai produse croite dupa chipul, necesitatile si exigentele secolului in care traim, salvand, prin intermediul tehnologiei de ultima generatie, energie, resurse si timp! Pergola obisnuita se poate transforma rapid intr-un produs modern, versatil si usor de folosit, accesoriile facilitand aceasta benefica transformare. Asadar, aveti posibilitatea de a personaliza atmosfera terasei cu o simpla apasare de buton, cu increderea ca ati facut cea mai buna alegere!


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Cerere oferta