Meniu

Pardoseala din lemn exotic, varianta castigatoare!

Pardoseala din lemn exotic face parte din categoria investitiilor inteligente pe termen lung, care sporesc gradul de frumusete si confort in cadrul locuintei personale, si nu numai. Pardoseala din lemn exotic te va introduce instantaneu pe un taram calduros, natural, frumos, elegant si trainic. De ce? Pentru ca lemnul exotic transforma banala pardoseala intr-un spatiu al relaxarii, al imaginatiei, al confortului si bunului gust. Varietatea esentelor exotice poate completa cu succes orice stil decorativ. 


Asadar, poti fii oricand propriul designer de interior cunoscand mici trucuri atunci cand vine vorba despre alegerea pardoselii din lemn exotic: 


1.      Lemnul exotic de culoare deschisa va crea impresia unui spatiu mai generos, mai luminos si prietenos, in vreme ce nuantele mai inchise ne vor duce spre o zona mai rafinata, mai exclusivista.
2.      Fibrele care compun lemnul exotic, alaturi de culoare, finisaj si protectie (lac, bait, etc.), sunt cele care definesc si desavarsesc aspectul final al pardoselii.
3.      Cu cat placile din lemn exotic sunt mai inguste, cu atat efectul vizual de largime a unui spatiu mic va fi mai mare, daca acestea vor fi montate de-a lungul laturii mai inguste a incaperii, ori pe diagonala acesteia.
4.      Pentru incaperi mai mari, placile late din lemn exotic sunt solutia potrivita.
5.      Daca iti doresti un efect de continuitate vizuala, de generozitate a spatiului, atunci vei folosi acelasi tip de lemn exotic si aceeasi nuanta de pardoseala pentru toate incaperile locuintei tale.
6.      Atentie, lemnului, in general, nu-i plac locurile cu umiditate ridicata, deci nu-l vom utiliza in pardoseala de la baie! 


Pardoseala din lemn exotic, avantaje imbatabile:


Pardoseala din lemn exotiv este durabila, iar cu o intretinere corecta nu vei fi nevoit/a s-o inlocuiesti vreodata. Patina pe care o capata lemnul odata cu trecerea timpului ii va spori eleganta si frumusetea. Daca, totusi, vei dori ca pardoseala ta din lemn exotic sa aiba acelasi aspect ca la inceput, refinisarea acesteia va face posibil acest lucru. 


Pardoseala din lemn exotic transforma radical orice spatiu, oferindu-i acestuia caldura unui camin care te primeste mereu cu bratele deschise.

 


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Cerere oferta