Meniu

Rulouri exterioare pentru climat placut la interior...

Spui rulouri exterioare, spui ambient placut, adaptat nevoilor si dorintelor tale in orice moment al zilei, indiferent de anotimp. Montate acasa, la birou sau in spatiile comerciale, rulourile exterioare vor reprezenta intotdeauna o alegere practica si economica pe termen lung.

Eficienta montarii unor rulouri exterioare rezulta din izolarea termica si fonica pe care o ofera, complementar tamplariei termo/fono-izolante a ferestrelor, precum si din plusul de siguranta oferit in calea privirilor indiscrete sau a intrarilor prin efractie.

Acest sistem de exterior este fabricat astazi, din ratiuni de durabilitate, preponderent din aluminiu si PVC, anterior folosindu-se lemnul. Rolul de izolator termic ii revine spumei poliuretanice cu care sunt umplute lamelele rulourilor exterioare. 

Activez modul economic prin montarea unor rulouri exterioare?

Da! Si n-o spun numai specialistii de la Royal Pergola, ci o indica factura mai scazuta la energie, fara iluminat artificial atunci cand nu este cazul, fara pierderi inutile de caldura in perioadele reci ale anului cand ne dorim conservarea caldurii. 

Rolele exterioare actioneaza ca o bariera fizica in calea energiei solare, blocand pana la 96% din radiatiile solare, lucru imbucurator in zilele toride de vara cand te pot scuti, chiar, de utilizarea unui aparat de aer conditionat care ti-ar creste costurile cu energia electrica. 

Si pentru ca aproximativ 30% din transferul termic dintre locuinta si mediul exterior se realizeaza prin intermediul ferestrelor, este bine sa cunoastem faptul ca rulourile exterioare asigura un strat suplimentar de izolatie, pe langa cea a geamului, contribuind semnificativ la retinerea caldurii in interior, cu economia si confortul aferente.

Mai sigur pentru ca:

Rulourile exterioare “traseaza” acea “limita de discretie” in raport cu privirile iscoditoare, dar, mai ales, iti ofera, in functie de necesitati, securizarea sistemului prin intermediul unui zavor simplu sau automat, sau a unei incuietori cu cheie - folosita in special in cazul spatiilor comerciale.

Recapituland, avem cel putin zece motive pentru care sa trecem in “to do list” amplasarea unor rulouri exterioare:

1. Bariera termoizolanta, alaturi de ferestre/usi. Altfel spus, vara racoare si iarna cald;

2. Bariera fonica pentru momente petrecute in liniste si tihna;

3. Bariera in calea infractorilor;

4. Facil in reglarea luminozitatii in functie de ambientul dorit;

5. Bariera in calea insectelor, la optarea integrarii in sistem a plaselor anti-insecte;

6. Economii semnificative la factura de electricitate;

7. Rezistenta la coroziuni si la capriciile meteorologice;

8. Rezistenta la lovituri;

9. Durabilitate si eficienta in raport cu investitia;

10. Design atractiv, variat si modern!

 


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Cerere oferta