Meniu

Rulouri exterioare terasa, sau cei trei P: Protejat. Primitor. Practic

Din categoria inchiderilor perimetrice fac parte si rulourile exterioare, foarte potrivite pentru sporirea confortului teraselor de orice fel. Rulourile exterioare au rolul de a inchide etans perimetrul unei terase, temporar sau permanent, oferind avantaje de ordin practic, estetic si, chiar, economic. 
 
Rulouri exterioare pentru terase protejate, primitoare si practice. Ce variante avem la indemana?
 
1. Varianta rulourilor exterioare casetate asigura rezistenta la vant, protectie in calea vremii capricioase si pastrarea unui climat placut, luminat natural, fara sa altereze cu nimic aspectul exterior al terasei. Rezistenta la intemperii se datoreaza atat casetei prevazute cu perii de etansare pe tavan, cat si ghidajelor laterale cu perii pe interior si pe exterior care asigura aceasta inchidere ermetica a terasei, sporind confortul la interior.

Rulourile exterioare pentru terase, in caseta, sunt retractabile. Folia de plastic transparent se ruleaza pe un tambur zincat inchis intr-o caseta, iar retractarea este ghidata de picioarele laterale ale sistemului. Acest sistem ne permite, asadar, sa eliberam, ori de cate ori dorim, sau atunci cand vremea o impune, terasa astfel protejata.

Dimensiunile maxime pe care le poate avea ruloul transparent casetat sunt de  4.5 m lungime cu 3.25 m inaltime, dimensiuni ce pot fi utilizate pentru inchideri de terase fara a afecta functionarea corecta a plasticului transparent.

2. Varianta simpla a rulourilor exterioare ofera avantajul unei actionari rapide prin intermediul unei manivele. La fel ca in cazul rulourilor casetate, varianta simpla a ruloului imita geamul, este retractabil, are o grosime de 0.8 mm si e tratat impotriva razelor UV. 

Totodata, PVC-ul transparent folosit pentru aceste rulouri, fie simple sau casetate, rezista la temperaturi scazute, pana la -40°.

Rularea foliei transparente se face pe un tambur,  torsonarea sistemului este asigurata de carligele din partea de jos in care se ancoreaza contragreutatea.

Ruloul transparent simplu pentru inchideri terase poate avea dimensiunea maxima de 4.7 m lungime cu 3.5 m inaltime, fiind o solutie pentru inchideri terase, foisoare sau balcoane, cu suprafete verticale mari.

In concluzie, daca doresti sa-ti transformi terasa, foisorul sau balconul intr-un spatiu de relaxare si rasfat, rulourile exterioare disponibile in shop-ul online Royal Pergola iti vor fi de folos, iar cei trei P vor fi bifati cu succes! :-) 


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Cerere oferta