Meniu

Rulouri transparente, o solutie la indemana ta!

Rulourile transparente reprezinta acele sisteme verticale de protectie care prin intermediul unei folii transparente numite Cristal protejeaza un spatiu in calea ploilor, vantului, zapezii, prafului, insectelor, etc..

Rulourile transparente, fie ele simple sau casetate, vor reprezinta intotdeauna o optiune pentru utilizarea mai eficienta a unei terase, a unui foisor sau balcon, etc.. Rulourile transparente sunt mecanisme simple, durabile si versatile oferind unui spatiu solutii practice de depozitare,  iar in cazul teraselor chiar de refugiu si relaxare pe timp de vreme capricioasa. Transparenta acestor rulouri face ca spatiul sa nu-si piarda din aspect sau lumina, deci montarea acestora nu va stirbi cu nimic arhitectura locului respectiv, sporindu-i, chiar, utilitatea.

Rulourile transparente, caracteristici tehnice:

Transparenta, aproape egala cu cea a unui geam normal, este data de acea folie Cristal care este, in fapt, un polimer din PVC transparent tratat cu aditivi UV pentru rezistenta sporita la actiunea razelor solare. O astfel de folie, folosita la rulourile exterioare transparente, are latimea de 1370 mm.  Aceste folii se pot lipi una de cealalta pentru a acoperi intreg perimetrul pe care il dorim.

Folia transparenta ce ruleaza pe un ax prin intermediul unui reductor cu manivela sau unul actionat cu motor alcatuieste mecanismul simplu de functionare al rulourilor exterioare. Contragreutatea, care se va ancora cu ajutorul unor carlige in partea de jos a rulourilor, va face ca mecanismul sa reziste la presiunea vantului.

Cand avem nevoie de rulouri transparente?

1. Cand ne dorim clienti in numar cat mai mare pe terasa localului nostru, chiar si pe timpul sezonului rece, sau in zilele ploioase de toamna.

2. Cand balconul sau veranda locuintei noastre ar putea gazdui o parte din lucrurile pe care dorim sa le depozitam in conditii cat mai bune, sau cand ne dorim ca acest spatiu sa fie ca o continuare a locuintei, fara a ne dispensa de lumina naturala.

3. Cand un loc precum foisorul are nevoie de o umbrela protectoare in calea vremii, fara sa-l privam de conexiunea directa cu gradina care-l inconjoara.

Ce optiuni avem?

In functie de preferinte si necesitati putem achizitiona:

Rulouri transparente cu tambur - este varianta clasica de rulare pe un ax care este prins cu ajutorul a doua console in stanga si in dreapta, iar contragreutatea de jos se ancoreaza cu doua sau mai multe carlige. In partea de jos, in prelungirea cristalului, se lipeste un sort de 150 mm pentru scurgerea apei pe timp de ploaie.

Rulouri transparente cu caseta si ghidaje - in varianta aceasta cristalul transparent se strange pe un ax care este protejat de o caseta, iar pentru etansare, in stanga si in dreapta, ruloul este prevazut cu gidaje echipate cu perie. In partea de jos, contragreutatea este ancorata cu ajutorul a doua zavoare, unul stanga, altul dreapta.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Cerere oferta