Meniu

Sticla cu sistem de iluminare LED, fuziune fascinanta de lumina si culoare!

Scurt ghid de incursiune in infrastructura urbana inteligenta prin intermediul sticlei cu sistem de iluminare LED:

• Pasul 1 - combina farmecul sticlei cu rezistenta LED-urilor;

• Pasul 2 - creeaza arhitecturi dinamice, ambientale si interactive;

• Pasul 3 - imbunatateste design-ul;

• Pasul 4 - integreaza, in amenajare, solutiile inteligente de iluminat, personalizand incaperea;

• Pasul 5 - economiseste energie maximizand confortul.

Ajutati de tehnologia futurista care se imbina perfect cu conceptele creative de design, Royal Pergola pune la dispozitia clientilor sai solutii inteligente de iluminat, garantand rezultate excelente indiferent de mediul care le gazduieste, clasic sau contemporan. Sistemul de iluminare LED este animat de interactiunea dinamica dintre lumina si culoare, dezvaluind posibilitati avansate de iluminat arhitectural.

Sticla cu sistem de iluminare LED - tehnologie imbratisata la scara larga de utilizatori...

Dispunand de o gama larga de aplicatii in spatiul interior si exterior, sticla cu sistem de iluminare LED isi gaseste deja utilitatea in centre comerciale, sali de conferinte, buticuri, pub-uri, discoteci, cinematografe, sali de sport, spa-uri, hoteluri, restaurante si alte locuri de recreere. Este, de asemenea, utilizat pe scara larga in galerii de arta, statii de transport public si corporatii, precum si in clinici.

LED-ul ofera sticlei o perspectiva noua, prin infuzia de luminozitate si culori, atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii. Sticla cu sistem de iluminare LED vine la pachet cu mijloace moderne de utilizare, cum ar fi telecomanda a carei configuratie simpla ii permite sistemului sa fie pre-programat si interactiv. Spre exemplu, la cerere, acesta poate oferi iluminat omogen sau particularizat. 

LED-ul din sticla are un consum redus de energie, are certificari internationale si, de regula, vine cu o garantie pe termen lung (10 ani pentru sticla, 5 ani pentru LED-uri, 2 ani pentru hardware, cu respectarea instructiunilor de implementare si instalare).

Asadar, vorbim despre un sistem de sticla activ, cuprinzator si durabil, ce difuzeaza lumina multi-colorata emisa de LED-urile controlate/programate electronic. Acest sistem LED face posibila iluminarea intregii suprafete de sticla intr-o fuziune fascinanta de lumina si culoare!


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Cerere oferta