Terase pentru ansambluri rezidentiale. Afla cum le faci mai durabile, mai eficiente si mai spectaculoase! 4 variante la indemana ta.

Spui rezidential, spui casa de locuit, spui acasa! Spui acasa, iti proiectezi tot ce tine de universul tau intim, cu maximum de confort, de siguranta si de frumusete, atat la interior, cat si la exterior, fie ca vorbim de baie, bucatarie, terasa sau balcon. 
 
Ansambluri, cartiere, complexe, zone. Nu conteaza cum le spui, REZIDENTIALE sa fie! Acestea merita sa beneficieze de toata atentia proprietarilor pentru ca reprezinta oglinda zonei respective si, implicit, a locuitorilor ei. Vorbim, asadar, despre o amenajare corespunzatoare care tine cont de pozitionare, suprafata, arhitectura locului, si de tipul de clima existent. 
 
O terasa atent construita, amenajata si bine ingrijita va atrage imediat privirile incantate ale trecatorilor, dar si satisfactia celor care pot petrece un timp de calitate, relaxant si confortabil in compania naturii. Terasele rezidentiale pot fi construite ca o extensie a locuintei sau, daca spatiul permite, pot fi independente, amplasate in mijlocul unei gradini, sau in preajma unei piscini. Dar cum facem o terasa mai durabila, mai eficienta si mai spectaculoasa?
 
Terasa rezidentiala de calitate de la acoperis se cunoaste!
 
Acoperisul terasei rezidentiale este foarte important in sporirea gradului de confort si de siguranta, alaturi de un design placut si atragator. Pergola retractabila este o solutie eficienta de acoperire a terasei rezidentiale intrucat este usor de achizitionat, oferta fiind variata pe acest segment, rapid de montat si usor de manevrat  - electronic, prin intermediul telecomenzii. Pergola retractabila este moderna, versatila, rezistenta la capriciile meteo si poate fi prevazuta cu sistem de iluminare fapt care duce la un confort sporit chiar si odata cu lasarea serii. Peisajul nu este alterat cu nimic, dimpotriva. Te poti bucura din plin de diminetile cu soare bland, de dupa-amiezile cu ploi de vara si de serile sub clar de luna la adapostul pergolei retractabile.
 
Royal Pergola are pentru terasa locuintei tale pergola potrivita!
 
Varianta 1: 
 
Sistem usor de pergola retractabila din aluminiu si suprafata PVC care asigura o protectie maxima a spatiului impotriva soarelui, a ploii, a vantului si partial a zapezii. Corect asamblata si cu inclinatia corespunzatoare, poate rezista puterii vantului pana la 100km/h (11 Beauforts).  Numele acesteia este - NYFAN SKY LIGHT si o gasiti disponibila in urmatoarele dimensiuni:
• - 2 sine: 450 cm x 800 cm
• - 3 sine: 900 cm x 800 cm
• - 4 sine: 1350 cm x 800 cm
 
Varianta 2:
 
Daca ai un balcon sau o terasa aflate la inaltime, pergola retractabila NYFAN SKY MOTION iti vine in ajutor. Datorita sistemului flexibil de sustinere, ofera avantajul extinderii suprafetei acoperite.
Dimensiuni maxime - Latime Acoperire:
• - 2 sine: 350 cm x 500 cm
• - 3 sine: 700 cm x 500 cm
• - 4 sine: 1050 cm x 500 cm
• - 5 sine: 1400 cm x 500 cm
 
Varianta 3:
 
Ai casa cu piscina si doresti amenajarea, in jurul acesteia, unei terase pe masura, acoperite corespunzator?
NYFAN SKY BRIDGE este pergola retractabila perfecta pentru tine. Atuul ei? Este prevazuta cu sistem de prindere suspendat din otel inoxidabil, fara sa mai fie nevoie de stalpi de sustinere la sol.
Dimensiuni maxime - Latime Acoperire:
• 2 sine: 350 cm x 500 cm
• 3 sine: 700 cm x 500 cm
• 4 sine: 1050 cm x 500 cm
• 5 sine: 1400 cm x 500 cm
 
Varianta 4:
 
Doresti sa amplasezi si sa amenajezi o terasa rezidentiala independenta de locuinta ta, in gradina sau langa piscina?
NYFAN JAMAICA este pergola care te scoate din impas. Vorbim despre un sistem mobil de tavan compus din tesatura din aluminiu si PVC pentru protectie exterioara. 
Dimensiuni maxime - Latime Acoperire:
• 2 sine: 250 cm x 300 cm
• 3 sine: 300 cm x 400 cm
• 4 sine: 350 cm x 500 cm
 
Ti-am prezentat aici doar o parte dintre pergolele retractabile disponibile pe www.royalpergola.ro  Tot aici gasesti produse de calitate superioara, certificate conform normelor in vigoare, sfaturi avizate si utile din partea specialistilor si idei practice despre cum sa-ti amenajezi eficient si durabil terasa locuintei, indiferent ca vorbim despre pergole, copertine, pereti despartitori, balustrade, fatade, pardoseli, sisteme de incalzire sau de iluminat. Descopera ce ti se potriveste in universul cumparaturilor inteligente!